112 Gouda

Dagelijks worden de hulpdiensten opgeroepen voor diverse calamiteiten in de gemeente Gouda. Op deze pagina van 112 Gouda lees je het laatste 112 nieuws uit Gouda. 

Het hele archief van 112 nieuws uit Gouda bekijken? Klik dan hier

Over  1-1-2Gouda: Op deze website lees je dagelijks het actuele 112 nieuws uit Gouda. Van branden tot ongevallen, wij zijn er bij om beeldverslag te maken. Via onze sociale media kanalen blijf je realtime op de hoogte van de laatste gebeurtenissen. Daarnaast hebben wij ook het laatste nieuws uit Reeuwijk, de Krimpenerwaard en Boskoop

112 Meldingen Gouda

Wilt u zelf de p2000 meldingen uit Gouda bekijken? Klik dan hier

Contact: Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie. Dit kan doormiddel van een bericht via Facebook of door een mail te sturen naar redactie@112reeuwijk.com. Wij streven er naar om binnen 12 uur op u vragen te reageren 

 

Over de hulpdiensten in Gouda

Brandweer: De brandweerkazerne van Gouda zit gevestigd aan de Keerkring in Gouda. Gouda heeft een beroepsbrandweer, dit betekent dat er 24/7 brandweerlieden aanwezig zijn. Gouda beschikt ook over een duikteam om op te treden bij waterongevallen.

Politie: Het politiebureau van basisteam Gouda zit gevestigd aan de Nieuwe Gouwe O.Z 2 te Gouda.

Ambulance: De ambulancepost zit gevestigd aan de Zuider IJsseldijk nabij Stolwijkersluis. Hier staan 24/7 meerdere ambulances inzet gereed.